Festen är slut alla kan gå hem"

Tjena!
Idag är en sådan da, jag har tid att återställa mig. Att tänka, precis som en dator, eller en mobil behövs ladda. När jag är på jobbet fördrivs tiden med människor, nästin till hela tiden, vlket jag älskar och behöver! Som i sin tur kan göra det lättare att tänka i efterhand, det är som att vara borta en dag.  Ingen kan döma oss som gillar att tänka, att vara med sig själv. Det är så det måste fungera, du behöver lite självtid, kärlek till dig själv, likadant om att du måste umgås med pojk/flickvännen samt dina vänner.
Och tänka är bra, jag får höra ofta hur mycket jag kan sitta och analysera, och visst -tänka för mycket, att älta gör småsaker till stora bomber! I know! Men om vi vänder på det hela? Hur har jag klarat mig så fruktansvärt bra? Jag lägger mig inte och sover (ba ibland) och präglar det som hela tiden, går emot mig i livet, vilka motgångar som får mig att bryta ihop.
Vi har ett val, det är att tänka. Tänker du rätt, så kommer du handla rätt.

Idag, har jag många relationer uppe i luften, (hade helst bytt ut mot bollar) lixom idéer.
Jag har ett stort pussel, som legat allt för länge på mitt golv. Nu är det dags att städa upp efter sig.
"Åh man ska aldrig lämna dom som älskar en" Hundra citat på alla språk varje dag på facebook. Jodå, ni som är positiva till att behandlas hur man vill. Up to you. Men jag tänker bli älskad, på rätt sätt. Lixom till vilket pris. Inte vilket somhelst.
& ja, i era ögon, öron, nerver, känslor, kan jag förstå att ni ser mig som en självgod jävel, att det "high on life" varning.
Tyvärr, ibland känner jag mig för smart, för att ta åt sig av människor som inte haft det lätt.
När en kille, som alltid visat uppmuntran mot ett gott självförtroende, självkänsla, samt trygghet i alla lägen, och miljöer vill klandra andra, så många andra som är "vanligast" under en veckas tid, men han gör det under en kväll. Ser jag ingen som helst anledning till att ta åt mig. Tvärt emot! Om jag hade haft en närmare relation hade jag hjälpt honom. Ingen ska behöva må dåligt, det är onödiga känslor, som poppar upp i huvudet, när man minst anar det.
Nu ska jag sätta mig vid bordet, läsa klart en tidnin, drick klart skvätten med kaffet, börja fixa iordning mig, och vänta på Johanna.
 
Puss på ni som orkat!
 

RSS 2.0