Förvänta er inga röda trådar, i mina inlägg

mysigare. jag plockar fram kort, allt från utlandsresor till balen, grillfest med vänner etc. Ska brygga lite kaffe, mest för känslan. inte för jag längre är sugen, jag är sjuk. måste verkligen ta mig ett bad, vill inte träffa någon själ. inte just nu i vilket fall. fått hem vecko revyn, glömt bort det eller bara inte sett. Är det inte perfekt nu? men som sagt är sjuk, så ska fortsätta med det, och göra den tråkiga stunden till något roligare. hade tänkt baka min exklusiva banankaka, believe me DEN ÄR. Ville bjuda ned två vänner, kanske tre men har inga bananer, och vädret är för motbjudande för att ta mina mynt & gå och handla, så skippar är ordet. u named it.
Jag ska leta fram orden, för ett tack till aaalla som uppvaktat mig det senaste, med student presenter och annat. ha ha mormor skriver snabbare på datorn, är sjukt seg, eller en "levande snigel. Kom en kommentar på måfå från min mun häromdagen, lagom osmart brud. Gash galet vad jag har en förkärlek till Göteborg, och World stage är uppe nu på MTVs hemsida, för oss, er, vi som var där!


Sist men icke minst, till er.  hoppas det är fint. och hoppas inte  sjukdomen smittar genom datorn? hehe
Har en teori, varför tar författare ofta livet av sig, det tror jag personligen kan vara att man är/blir inbuden. Man behöver flera att tala med. Ett mänsklig behov. Men det blir skrivandet som blir ens eget behov, lixom "needed". Människor runt omkring en blir något annat, och som man säkert inbillar sig inte bryr sig om en. Sedan blir det en otrolig press på en, när människor hyllar än, människor som inte längre är ens bäste vän utan skrivandet som inte kan bli ostört.

tänk avnjuta sig på ett hotell nu, annat land, nytt folk med god mat & en sol


Du tar livet av mig

Hey, Goa o glada.
Min hals tar kål på mig, inte någon jag träffat dem sista tre dagarna som skrattar ,,mest kommenterar min dylika röst som en man.

Hur som helst har man
Lyckorus i kropp1, Göteborg & Halmstad på ba tre dagar. Sick nu är det mitt gamla rese-mandy, thi resande or what.
Okey, så kul skall vi icke ha.
Älskar norska, tufft språk, vem
Kom på det lixom, för mycket fritid. Likadant med finska men det ogillas. Fyfan vad fult det.är.
När jag åkte från kära Thailand för ungefär ett år sedan & 10 dagar sedan sitter en finsk, brud med Disney tröja en röd. Likblek med två små skrikande irriterande ungar & kollar på mig genom det pytte lilla springan mellan två flygsitser & kollar på när jag VAKNAR!! Glömmer aldrig det trynet. Inget liv. Ha ha var så otroligt lycklig, hög på livet kan man säga # när finska bruden med sin man & två små irriterande barn hoppade av när vi mellan landade.
Vaknade förövrigt av att m Drar Mig I Håret!
Jag eve traskade iväg i kylan, ned mot stranden & köpte fransk hot dog•
Och puss på er, nu börjar en svensk film så har krupit ned under mys filt &
Ska äta jordnötte med mamma. Detta tar aldrig slut, fi fan
Hehehe härligt, kyss


Pungen också

Hey Goa o glada.
Min hals tar kål på mig, inte någon jag träffat dem sista tre dagarna som skrattar ,mest kommenterar min dylika röst som en man.

Hur som helst har man
Lyckorus i kropp1, Göteborg & Halmstad på ba tre dagar. Sick nu är det mitt gamla rese-mandy som är igång, thi resande or what.
Okey, så kul skall vi icke ha!
Älskar norska, tufft språk, vem
Kom på det lixom, för mycket fritid. Likadant med finska men det ogillas. Fyfan vad fult det.är.
När jag åkte från kära Thailand för ungefär ett år sedan & 10 dagar sedan sitter en finsk, brud med Disney tröja en röd. Likblek med två små skrikande irriterande ungar & kollar på mig genom det pytte lilla springan mellan två flygsitser när jag VAKNAR!! Nice första syn,, Glömmer aldrig det trynet. Inget liv. Ha ha var så otroligt lycklig, hög på livet kan man säga # när finska bruden med sin man & två små irriterande barn hoppade av när vi mellan landade.
Vaknade förövrigt av att m Drar Mig I Håret!
Jag eve traskade iväg i kylan, ned mot stranden & köpte fransk hot dog•
Och puss på er, nu börjar en svensk film så har krupit ned under mys filt &
Ska äta jordnötter med mamma.
Hehehe härligt, kyss

palla, gick ladda två bilder, min mobil är knas.

image descriptionimage description

4 dagar kvar..!

Hallööö., 4 dagar kvar, är helt spänd jao, glad & olycklig på samma gång. Varför? Forat' separationsångest mot my claasssm8s. Glad, mest för att hejdå JB, hejdå ungdomslivet, konstigt nog blir man ju tekniskt sätt vuxen, och ska leva efter dess rutiner etc. Läskigt, men oj vad kuuul! Vill åka som Volontär. Sen har ja f**** ingen idé! Typ att jag måste tjäna pengar..
Tjej1 med 0 koll. Truestory#
Lame, men ja, igår var /blev det tjejsnack, långa timmar som gick fasligt snabbt! Men två sjukt fina brudar.
Sedan fick vi åka lite bil, till österängen. Oh sen? Somnade jag!!
& Nu, eftersom att jag knappt drack(bara älskar att det var söndag dessutom), är försenad till skolan. Heyyyaaa Mandy!

Heyyaáa, massa bilder.Physalis

Om ni hade en minsta lilla aning..! Är så sugen på att shoppa till lägenheten* in my dreams. Men ya, skulle vart på hemtex, ikea varje dag.
But however, sitter på jobbet nu. Äter en hel burk med physalis, och jag vill lägga ut massa bilder.
Är så glad, med tanke på betygen & att det snart är sommaaaar. Kan typ dö, lyssnar även på run-dmc kan knappast sitta still hihi. Jobbbar nu på Jive btw, den sidan där jag är med. Klädmodell http://www.jivecompany.se/
För att skryta lite ; )
Om jag ska vara ärlig, så har jag tröttnat på bloggen är precis som när man ställer sig framför klassen ooh ba- Jaha, glömt vartenda ord, vill bara dra därifrån. Ungefär så haha.
Igår åkte jag runt i hela Sverige kändes det som, åt sushi, något positivt. det negativa ;*är ju svensk måste nämna nått* kröp in en mega spindel, svart. X dödade den, den hade fan genomskilnligt blod. Blää. Man äter ca 14 insekter per år lame fakta haha, äckligt iallafall, gött det hade vart att svälja en bär-fis gash!

Pusss


RSS 2.0